A Beeco és a Beautycle közös standján közelebb kerülhettek a fenntarthatóság világához játékos és edukatív programjaikon keresztül. Játsszatok velük hasznos és fenntartható nyereményekért.

A Beeco egy friss startup, mely megmutatja, hogy nem vagy egyedül a fenntarthatóságért folytatott harcban. A készülő applikációban játékos küldetésekkel motiválja és edukálja felhasználóit egy fenntarthatóbb életre. Praktikus öko-térképpel és tudásbázisával pár kattintásnyi közelségre hozza a fenntartható alternatívákat.

Kiállító partnerük a Beautycle, egy innovatív vállalkozás, amely a kozmetikai hulladékok gyűjtését és újrahasznosítását tűzte ki fő céljának. Az országban elsőként már számos gyűjtőpontot felállítottak és egyet elhoztak Nektek, a Waldorfesztre is. Az edukatív kampányuk célja, hogy rámutasson a kozmetikai hulladékok problémakörére, valamint a talajra, környezetre és az egész ökoszisztémákra gyakorolt potenciálisan káros hatásokra, amelyekkel szembesülhetünk, ha nem megfelelően kezeljük a kozmetikai hulladékot.