Csengeri Viktorina vagyok, s közel nyolc éve foglalkozom komolyabban a grafikával és az illusztrálással. Az alkotási folyamatokat sokszor követi egy művészetterápiás vonal is, ahogyan az a tavalyi évben is volt a Waldorfeszten. Idén inkább a felnőttek számára tartok foglalkozást, de szülői felügyelettel csatlakozhatnak a kisebbek is. ( A tűfilcek igen sérülékeny eszközök, emiatt ha rosszul tartják, könnyedén eltörik a hegyük.)

A négy órás workshopok során megismerkedünk magával az eszközökkel, a Pigma Micron típusú tűfilcekkel – helyes használatukkal és a különböző típusaival. Ezt követően a saját magam által gyűjtött préselt virágok, növények és szárított gombák lesznek úgymond a modelleink – ha van saját gyűjtésed, hozhatod bátran! 🙂 Vázlatozások során pedig a workshop végére egy A4 méretű botanikai illusztráció készül el – amit pedig igény esetén, s ha idő engedi, ki is tudjátok festeni akvarellfestékkel.

A workshopok pénteken és szombaton lesznek a Waldorfesztiválon, a Közréten, délelőtt 11 órától ( lehetőleg érkezz pontosan). Várlak Titeket sok szeretettel!

Facebook: Csengeri Viktorina Art

Instagram: csengerinart

Munkámat pedig tudod támogatni a Ko-Fi felületén keresztül: https://ko-fi.com/csengerina