Jegyek

II. Elővétel

2021.06.02-06.30.

A II. Elővételes napijegyeket és bérleteket személyesen is meg tudjátok vásárolni a MrSale Öltönyüzletben, a Nyugati pályaudvartól nem messze (1066 Budapest, Weiner Leó u. 20.). Az üzletben csak készpénzes fizetés lehetséges!

Helyszíni jegy

2021.07.01-07.04.

Kedvezmények

12 éves kor alatt a rendezvény ingyenesen látogatható.

Zebegényi lakosoknak a helyszínen lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatása ellenében 2 000 Ft / fő értékben váltható napijegy.

6+6 kedvezmény - II. elővétel

A második elővételi szakaszban az árak a bérlet árnövekedéshez alkalmazkodnak, ez a 6+6 kedvezményt is érinti. Ebben a kategóriában 142 800 Ft helyett 128 900 Ft-ért megkaptok egy teljes faházat + 6 db bérletet, egy bérlet ezek közül ajándék! Az akció a készlet erejéig tart. A 6+6 kedvezmény 6 bérletet és 6 faházas szálláshelyet tartalmaz 3 éjszakára, és július 1-4-ig tartózkodhattok vele a fesztivál területén.

Jegyinformációk

A bérletek július 1. csütörtök 16:00-tól (kapunyitástól) július 4. 15:00-ig (kapuzárásig) érvényesek.

A napijegyek az adott napon reggel 8:00-tól (kivéve csütörtök) másnap 10:00-ig érvényesek.

Július 4. vasárnapra nem árulunk külön napijegyet. Ez a nap bérlettel vagy szombati napijeggyel látogatható.

A jegyvásárlással elfogadjátok a rendezvény házirendjét, melyet az Információ menüpont alatt tudsz részletesen elolvasni!

Az Általános Szerződési Feltételeket itt, az Adatkezelési Nyilatkozatunkat pedig itt találjátok.

A belépőjegyek a szállás díját nem tartalmazzák! Ha ottalvást terveztek, akkor arra külön szállásjegyet szükséges váltani, melyet a Szállás menüpontnál tudtok megtenni.

Waldorfeszt erdő - Ültess egy fát!

Szeretnénk zöldíteni a környezetünket, ebben lehettek most a segítségünkre azzal, hogy a belépőitek mellé ültettek egy fát. Egy fa ültetésének a költsége 2.000 ft, ami fedezi a palántát, az élőmunkát és az eszközöket, amik az ültetéshez szükségesek.

Ha támogatjátok a Waldorfeszt faültetés projektjét, akkor belépőitek mellé tudtok venni egy vagy több fa jegyet. A beérkezett összeg teljes egészét az ültetésre fordítjuk. A helyet gondosan választjuk ki, hogy olyan helyre ültessünk, ahol szükség van rá, és csak olyan fákat, amik a környezetbe beleillenek.

Célunk, hogy a fesztivál 2021-től kezdve minden évben zöldítse a környezetét.

A faültetést őszre tervezzük egy nyilvános esemény keretein belül, így akár te is részt tudsz venni az ültetésben!

Bármilyen szakmai segítséget és hozzájárulást is szívesen fogadunk!

Bármilyen kérdés esetén keressétek bátran az info@waldorfeszt.hu e-mail címen a szervezőket.

2020-ra megváltott belépők és szálláshelyek:

Először is nagyon hálásak vagyunk, hogy bizalmat adtatok nekünk, és megtartottátok bérleteiteket és lefoglalt szállásaitokat! A 2020-ra megváltott belépők és szálláshelyek is érvényesek 2021-re, így ezzel nektek semmilyen dolgotok nincs, várunk titeket szeretettel!