Szállás

Sátrazás

Idén új helyszínre, Zebegény-Újvölgybe költözik a fesztiválunk, ahol továbbra is megszállhattok sátorral, aminek feltétele a Kempingjegy megvásárlása. 

Kempingjegyet mindenkinek váltania kell, aki sátrazni szeretne, függetlenül attól, hogy egy sátorban hányan alszotok. 

A sátortábor kijelölt terület, de nem őrzött, így mindenkinek saját magának kell gondoskodnia az értékeiről, a fesztivál azért felelősséget nem vállal. Az infópultban 0-24-es csomagmegőrző áll rendelkezésetekre, javasoljuk ennek használatát.

Zuhanyzás

A sátorhelyek közelében nomád zuhanyt alakítunk ki, amit kérünk, ha tehetitek, ökoszappannal használjátok, mivel a víz szabadelfolyásos. 

Faházas szállás

Bár idén nem a Szőnyi Táborban lesz a Waldorfeszt, de az ott található faházak most is elérhetők számotokra. Összesen 10 db hatfős faház vár rátok a csodálatos Szőnyiben, ahol nyugodt, csendes környezetben tudjátok kipihenni az előző este fáradalmait. A faházakban egy légtérben található a 6 férőhely, a felújított mosdókat pedig a házakon kívül, a tábor bejáratánál találjátok. 

A közlekedést a fesztivál és a falu között fesztiválbusszal fogjuk segíteni. 

Fontos, hogy a korábbi évekkel ellentétben idén teljes faházakat tudtok csak kivenni. 

A faházas szállás tartalma: szálláshely 6 fő részére, 3 éjszakára (június 23-26.) egy hatszemélyes faházban, a Szőnyi Táborban.

Kempingjegy
5.000 Ft
Faházas szállás
65.000 Ft