Program

Ők azok, akik az új helyszínünkön, Újvölgyben az elsők között tölthetik meg zenével a völgyet.

Június 23. csütörtök

Június 24. péntek

Június 25. szombat

Június 26. vasárnap

Hangok, tánc, mozdulatok, beszélgetés, színház, versek, alkotás. Gondolkodunk, figyelünk, pihenünk, kikapcsolunk. Törekszünk minél színesebb programokat szervezni nektek, amelyben sokféle művészeti ág megjelenik. Színház, képzőművészet, filmek, kézműves mesterségek. 

Mozgás. Körülöttünk erdő, hegyek. Folyó! Szeretnénk megismerkedni velük, megköszönni nekik, hogy befogadnak minket. Vízre szállunk kenuval.  Betekintünk a növény és állatvilágba a Börzsöny kalauz segítségével. Gyógynövényeket és gombát szedünk. Napkeltét nézünk. Napüdvözlünk jógával. 

Fontosnak tartjuk, hogy teret adjunk olyan szervezeteknek, amelyekkel megegyeznek az alapelveink. Célunk, hogy a közönségünk is megismerje az általuk képviselt értékeket, és hogy értékes találkozások, kapcsolódások jöhessenek létre.  

A beszélgetés önmagában nagy érték a mai világban, és az egyik legfontosabb dolog, hogy tapasztalatot, véleményt cseréljünk, inspiráljuk egymást. Rengeteg téma van, amit fontosnak tartunk, és ezeket szeretnénk elétek tárni, megosztani veletek. 

Előadásaink, beszélgetéseink interaktívak, a megadott témához bárki hozzászólhat!

Zene, hogy legyen ritmusunk! Dallam, hogy mosolyogjunk, hogy megmozduljunk, hogy elgondolkodjunk, vagy hogy ne gondoljunk semmire! 

Csukott szemmel a csillagos ég alatt a helyünk. 

Melletted, mellettem, együtt.

Azon dolgozunk, hogy mihamarabb megtudd, milyen programokon találkozunk 2022-ben, Zebegényben.. 

Örülünk neki, ha ötleteltek, jelentkeztek programokkal!

A jelentkezéseket ezen az e-mail címen fogadjuk:

program@waldorfeszt.hu

A programokat először a facebook oldalunkon jelentjük be! 

Korábbi évek programjai